Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
All-Star revija

Metkovci organiziraju festival košarke u gradu rukometa

\'15.01.2011., KC Drazen Petrovic, Zagreb - Kosarkaska utakmica 17. kola NLB lige izmedju KK Zagreb CO i KK Krka. Alexander Gregory Renfroe. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
20.01.2011.
u 13:03

- Sa 16.500 ljudi, mi smo mala košarkaška, ali velika sportska sredina. Bit ćemo dobri domaćini - najavio je dogradonačelnik Mustapić.

Da bi izbjegli božićne i novogodišnje blagdane, kada mnogi američki košarkaši idu na kraći odmor u domovinu, čelni ljudi Hrvatskog košarkaškog saveza odlučili su hrvatsku All-Star utakmicu premjestiti iz prosinca u veljaču. Osamnaesto izdanje te revije održat će se u Metkoviću, a domaćini najavljuju spektakl pred 4000 gledatelja.

- Sa 16.500 stanovnika, Metković je mala košarkaška, ali velika sportska sredina. Znanje u organizaciji sportskih priredbi imamo, smještajne kapacitete imamo i taj posao obavit ćemo na opće zadovoljstvo – obećao je dogradonačelnik Mato Mustapić.

Uz njega su, u Zagrebu, pred novinare izašli i predsjednik KK Metkovića Jozo Jurković te kapetan momčadi Ivan Gabrić, sin metkovićkog gradonačelnika Stipe Gabrića, koji je kazao:

– Svi se mi nadamo da će to biti festival košarke. Ideja je potekla od gospodina Kunce iz Dubrovnika, pa smo je predočili gradonačelniku.

A taj sastanak s gradonačelnikom Ivanu Gabriću nije bilo teško organizirati. Jambo je očito stao uz projekt, bez obzira na to što KK Metković postoji tek četiri godine, pa se predsjednik kluba Jozo Jurković ne mora bojati za pomoć Grada.

– Za nas kao A-2 ligaša to je velik novac pa nas je ta ponuda i zatekla, no prihvatili smo je kada se uključio Grad.

Pomoći će im i košarkaški prijatelji iz Dubrovnika, gdje je održan prvi All-Star. Na svih 17 dosadašnjih bio je bivši novinar i sudac Eduard Tartaglia, koji i ove godine vodi projekt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije