Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COPA AMERICA
Povratak na članak

Messiju preteško bez Barcina dvojca: Xavija i Inieste

– Primili smo jedan glup gol, on nas je poremetio - tvrdi Lionel Messi.

Komentari 5

Avatar Idler 3
Idler 3
21:07 02.07.2011.

Znači ipak ne ide bez Xavija i Inieste, zanimljivo, napisal sam to barem deset puta i konačno je i Flak to uspio shvatiti. No dobro, prelazimo na drugu lekciju - Maradona je bio najveći zato što je bio nositelj igre gdje god je nastupao, a Messi to za sada ipak nije !!! PS: nositelj igre Barce i repke Španjolske je Xavi.

VL
SA
santos008
21:45 02.07.2011.

Vise od pola Barcelone igraju skupa od 6 godine,oni odigraju \'\'na slijepo\'\'

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:02 02.07.2011.

Mislim kak si ipak htio reći nekaj drugo...Pique rođen 87-e, Busquets 88-e, Iniesta 84-e, Xavi 80-e, Pedro 87-e....po tome su samo Pique i Pedro mogli igrat zajedno u podmlatku al zasigurno ne od 6. godine !? Ostali ili nisu Barcin podmladak il uopće nisu Španjolci !!!

VL
DU
Deleted user
07:23 03.07.2011.

Nije Messi kao Maradona.

VL
SM
Smrdibuba
15:09 03.07.2011.

Naravno da mu ne ide u repki baš kao u Barci,zato što je Barca sjajno uigrana momčad za razliku od Argentine.Svatko tko je gledao tekmu je vidio jednu nevjerovatnu sebičnu igru 90% Argentinaca,svako tko je od njih dobio loptu na polovici suparnika je išao u debilne driblinge i prodore.Argentinu treba prije svega uigrat,e onda će Messi moći da pegla slično kao u Barci.Stvar je obrnuta zapravo,Messi njih čini boljima,a ne oni njega.Dok Messi nije počeo harat nitko nije baš previše uzdizao Xavia i Iniestu u nebesa,baš me zanima šta bi bilo da recimo posude Messia malo u Newell old boys pa da vidimo da li Barca bila to što je...svaka čast Xaviu i Iniestu u repki al i tamo također imaju fenomenalne suigrače i sistem igre je jako sličan Barcinom,al statistike u repki su im ipak lošije nego u klubu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.