Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE SASTANAK

Messijev otac u Barceloni na pregovorima: Teško da će Leo ostati

Jorge Messi, father and agent of soccer player Lionel Messi, arrives at airport in Barcelona
NACHO DOCE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.09.2020.
u 14:04

Španjolski mediji ovaj su dan proglasili "Dan D" danom u transfer sagi Lionela Messija, a također i pišu da je ključan sastanak Messijevog oca i predsjednika Josepha Marie Bartomeua, kojeg Lionel Messi ne podnosi, na rasporedu danas poslijepodne te bismo ubrzo trebali saznati konačan ishod.

Lionel Messi nije promijenio svoje mišljenje. Desetak dana nakon što je jasno izrazio želju da napusti Barcelonu te pet dana nakon što je španjolska Primera službenim dopisom objavila da Messi ne može napustiti klub osim ako netko ne uplati 700 milijuna eura odštetne klauzule, u Barcelonu je privatnim zrakoplovom iz argentinskog Rosarija stigao njegov otac i agent, Jorge Messi koji će s Upravom kluba razgovarati o Messijevoj sudbini.

Čim je stigao na aerodrom uhvatili su ga španjolski mediji kojima je prvo rekao "Momci, još ništa ne znam", a zatim je došao i pred kamere popularne emisije El Chiringuito te bio nešto jasniji i detaljniji. 

- Lionelova budućnost u Barceloni? Teško da će ostati - rekao je otac Messi, a zatim se nadovezao i na glasine oko prvog kandidata za dovođenje argentinskog čarobnjaka, Manchester Cityja: 

Nisam pričao s Pepom, nema još ništa novo oko Cityja - zaključio je Jorge Messi.

Španjolski mediji ovaj su dan proglasili "Dan D" danom u transfer sagi Lionela Messija, a također i pišu da je ključan sastanak Messijevog oca i predsjednika Josepa Marie Bartomeua, kojeg Lionel Messi ne podnosi, na rasporedu danas poslijepodne te bismo ubrzo trebali saznati konačan ishod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije