Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za kraj odmora

Messija napadač vrijeđao i provocirao, zaštitari spašavali Argentinca

Lionel Messi
Foto: Twitter/Screenshot
29.07.2019.
u 10:26

Messi je s obitelji ljetovao na Karibima, a odmor završava na Ibizi, gdje se družio s Cescom Fabregasom, Jordijem Albom i Luisom Suarezom

Posljednje dane odmora Lionel Messi s obitelji i prijateljima provodi na Ibizi. Argentinska nogometna zvijezda gdje god se pojavi privlači golemu pozornost.

No jedan izlazak u noćni klub pretvorio se u noćnu moru.

Naime, za vrijeme zabave prišla mu je jedna osoba te ga počela vrijeđati. Napadač je pokušao isprovocirati Lea te ga fizički napasti. Odmah su uskočili zaštitari i Messija odveli na sigurno.

Argentincu se bliži kraj odmora te se uskoro mora vratiti u Barcelonu.

Messi je s obitelji ljetovao na Karibima, a odmor završava na Ibizi, gdje se družio s Cescom Fabregasom, Jordijem Albom i Luisom Suarezom.

Foto: Twitter/Screenshot

Tijekom odmora doznao je za kaznu koju su mu odredili nakon što je suce optužio za korupciju na nedavnoj Copa Americi.

Pisalo se kako će Argentinac dobiti desetak utakmica kazne, ali od toga nije bilo ništa. Leo za svoje riječi mora platiti samo 1500 dolara.

>> Pogledajte video Lovrenova urnebesna ljetna potraga za Vrsaljkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije