Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Messi zabio i Slovencima, Španjolci se mučili s El Salvadorom

repke
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.06.2014.
u 09:09

Nakon neodlučenog ishoda s Ekvadorom (2:2) Englezi nisu uspjeli savladati niti Honduras (0:0).

U zadnjoj provjeri pred nastup na SP-u, Argentina je s 2:0 svladala Sloveniju. Pogotke za Argentince postigli su Ricky Alvarez (12.) i Lionel Messi (76.). Argentina će svoj prvi nastup na SP imati 15. lipnja protiv Bosne i Hercegovine u Rio de Janeiru.

Dries Meertens je u 89. minuti Belgiji donio pobjedu nad Tunisom (1:0).

Španjolska se protiv El Salvadora mučila do 60. kada je zabio Diego Costa. U 89. je za konačnih 2:0 strijelac bio David Villa.

Nakon neodlučenog ishoda s Ekvadorom (2:2) Englezi nisu uspjeli savladati niti Honduras (0:0) koji je posljednjih 25 minuta čak igrao s igračem manje zbog isključenja Beckelesa. Dodajmo i kako je utakmica u Miamiju u prvom poluvremenu prekinuta zbog nevremena, a stanka je trajala 40-ak minuta.

SAD je pobijedio Nigeriju rezultatom 2:1 uz dva pogotka Jozyja Altidorea (u 32. i 68. minuti) dok je strijelac za Afrikance bio Viktor Moses (u 86. minuti) iz jedanaesterca.

Ostali rezultati: Estonija - Tajikistan 2:1, Mađarska - Kazakhstan 3:0...

>>Kamerun bez Eto'a nije briljirao protiv Moldavije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije