Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajax uvalio četiri, Barca pet komada!

Messi zabio hat-trick, Real jedva!

'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadi
'LLUIS GENE'
29.10.2011.
u 22:55

Ostali rezultati stranog nogometa: Roma-Milan 2:3, Inter-Juventus 1:2, Barcelona-Mallorca 5:0, Roda-Ajax 0:4, Lyon-St.Etienne 2:0 (Lovren igrao 90).

Očekivano, Barca je pobijedila Mallorcu, no pet golova je malo tko očekivao. Kod kuće Katalonci postižu golove kako se sjete, a Messi je postigao hat-trick u 16 minuta, iako su ga kritizirali da u posljednje tri utakmice izgleda umorno i da ga treba odmoriti. Naime, izostale su asistencije i golovi. Prvo s bijele točke, a zatim i iz igre u 21. i 30. minuti. Dodali su Cuenca u 50. minuti i Dani Alves u posljednjoj. Real je u San Sebastianu svladao Sociedad s 1:0 pogotkom Higuaina, a Ronaldo i dalje čeka svoj stoti prvenstveni pogodak u Španjolskoj...

I drugi put u tri dana Ajax se lako obračunao s Rodom, kopljanici su u prvenstvu kao gosti slavili s 4:0! Pogotke su postigli Eriksen, Janssen, Lukoki i Ebecili, a ozlijeđeni Sulejmani nije igrao. “Dinamo će biti pravi test”, pišu nizozemski mediji, a De Boer nije posve zadovoljan igrom.

Ajax je igrao u sastavu: Vermeer - Alderweireld, Ooijer, Vertonghen - Anita, Eriksen, Enoh, Janssen (81. Blind) - Lukoki (78. Özbiliz), De Jong, Boerrigter (59. Ebecilio)

Roma je dočekala Milan, ali nije uspjela pobijediti. Ibrahimović je postigao dva gola, završilo je 3:2 za goste, a u drugom derbiju Inter je kod kuće izgubio od Juventusa 1:2. Vučinić je otvorio, Maicon poravnao, a konačni rezultat postavio Marchisio. Sve je bilo gotovo nakon pola sata.

Pogledajte video:


Ključne riječi

Komentara 1

ZM
zmaj5
23:19 29.10.2011.

Dao tri komada,a nema Xavia i Inieste,pametnome dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije