Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelonin trojac lovi nagradu

Messi, Xavi i Iniesta u utrci za Zlatnu loptu

Andres Iniesta
Screenshot
06.12.2010.
u 13:50

Lionel Messi, Xavi i Andres Iniesta, igrači Barcelone, ostali su jedini kandidati u Fifinu izboru za Zlatnu loptu. Ta je nagrada nastala ujedinjenjem Zlatne lopte koju je dodjeljivao France Football i Fifine nagrade za nogometaša godine

Fifina Zlatna lopta bit će dodijeljena 10. siječnja sljedeće godine u Zürichu. Svjetski nogometni savez objavio je širi popis 23 igrača. Tijekom studenoga glasovali su izbornici i kapetani reprezentacija te predstavnici France Footbala. Trojica igrača s najviše glasova ušla su u finalni izbor: Messi, Xavi i Iniesta.

U konkurenciji za trenera godine ostali su španjolski izbornik Vicente del Bosque te treneri Real Madrida Jose Mourinho i Barcelone Pepe Guardiola. U izboru za najbolju nogometašicu godine ostale su Njemice Fatmire Bajramaj i Birgit Prinz te Brazilka Marta.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:15 06.12.2010.

kladite se s nama, mjesečna pretplata na naše parove samo 200 kn, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

KR
krekavac
23:37 06.12.2010.

Ja bi najrađe sva trojici dao tu nagradu, nema šta, zaslužili su je, zahvaljujući njima u kataloniji iji se igra najbolji nogomet na svitu. . .

MG
mgodek2
11:32 07.12.2010.

Kad bi bilo moguće ovu nagradu trebala bi dobiti Barcelona. Ona je odgojila svu trojicu - najboljih nogometaša svijeta. Nezabilježeno i neponovljivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije