Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARTOMEU PRISTAO

Messi uvjetovao predsjedniku: Dovedi Rijkaarda umjesto Enriquea ili odlazim!

'04.12.2011, Stadion Artemio Franchi, Florenz, ITA, Serie A, AC Florenz vs AS Rom, 14. Spieltag, im Bild Luis ENRIQUE Allenatore della Roma // during the football match of Italian \'Serie A\' league,
'nph /StaccioliNordPhoto/PIXSELL'
09.01.2015.
u 22:51

Bartomeu je Argentincu izrazio punu potporu u sukobu s trenerom.

Španjolski kanal TV3 večeras je emitirao emisiju Esports Club u kojem je otkrivena ekskluziva, vijest koja će potresti sve navijače Barcelone, piše Goal.com!

Naime, nakon 5:0 pobjede nad Elcheom u Kupu kralja u četvrtak navečer, sastanak su održali predsjednik Josep Maria Bartomeu i Leo Messi. Bartomeu je Argentincu izrazio punu potporu u sukobu s trenerom. Također, rekao mu je da je Enriqueova 'vladavina' pri kraju i da će najvjerojatnije dobiti otkaz u nedjelju nakon derbija protiv Atletico Madrida na Nou Campu.

Čelnici kluba već traže zamjenu, a Messi je izravno zahtijevao da se na klupu vrati Frank Rijkaard, trener kod kojeg je debitirao 2004. godine i koji je Barcu vodio pet godina, od 2003. do 2008.

Predsjednik se taj potez odlučio nakon što je vidio reakciju navijača na sinoćnjoj utakmici. Oni su također stali na Messijevu stranu, a Bartomeu zna da mu je to najbolji način da bi došao do novog mandata na ljetnim izborima. Jer, predsjednik Barcelone može biti samo onaj kojeg svake četiri godine odaberu navijači.

Enrique je na udaru medija i navijača, ali Katalonci uopće ne 'guraju' loše. Osvojili su grupnu fazu Lige prvaka ispred PSG-a, a u prvenstvu su drugi sa samo bodom manje od vodećeg Reala. Ipak, presudio mu je sukob s Messijem koji je znak jednakosti za Barcelonu.

>> Messi i Enrique prijete si tjednima, u Barcu se vraćaju Guradiola i Laporta?

Komentara 10

MA
MagnusJohnson
01:43 10.01.2015.

A bitno da naši novinari konstantno pljuju po Ronaldu dok svršavaju na "čarobnjaka" Messija....a mali je ljudsko smeće.

Avatar Abcda
Abcda
23:46 09.01.2015.

Messi postaje odvratan. Ne postuje suigrace , trenera , ni upravu . Koji mu je k.... ? Mora znati da ne moze igrati sam , da je nogomet kolektivna igra . Vrijeme je da promijeni podneblje .

DI
dinamojavolim1
05:58 10.01.2015.

da ronaldo ovako nesta radi razapeli bi ga mediji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije