Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČAN U ODLASKU

Messi se odbio testirati na koronu, platit će četiri milijuna kuna kazne

Lionel Messi
Reuters/Pixsell
30.08.2020.
u 11:41

Katalonci pišu da Messiju nije problem plaćati ovakve kazne do kraja sezone budući da, uz klupsku plaću, ima i nekoliko izdašnih sponzorskih ugovora. Čeka se samo tko će prvi popustiti.

Nakon što je Barcelona odbila kompromis Lionela Messija koji je izrazio želju da se klubovi raziđu uz razumnu odštetu, Argentinac svojim postupcima jasno daje do znanja da više neće igrati, trenirati niti biti u bilo kakvim protokolima katalonskog kluba.

Kapetan Barcelone nije se pojavio na današnjem obaveznom testiranju na koronavirus, a svojem još uvijek trenutnom poslodavcu javio je da se neće pojaviti ni na prvom treningu koji je na rasporedu sutra.

Klub smatra da se Messi treba pojaviti na testiranju i pripremama budući da je službeno još uvijek igrač Barcelone, dok nogometni čarobnjak ne dijeli isto mišljenje.

Budući da u Blaugrani vjeruju da je riječ o snažnim kršenjima pravila kluba, Messi će biti kažnjen oduzimanjem četvrtinom svoje mjesečne plaće. Taj je iznos 565 tisuća eura, odnosno 4.2 milijuna kuna.

Katalonci pišu da Messiju nije problem plaćati ovakve kazne do kraja sezone budući da, uz klupsku plaću, ima i nekoliko izdašnih sponzorskih ugovora. Čeka se samo tko će prvi popustiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije