Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna lopta

Messi: Ovo je velika čast za mene

Messi
Reuters
01.12.2009.
u 11:03

Lionel Messi, 22-godišnji argentinski nogometaš i veznjak Barcelone, na impresivan je način osvojio Zlatnu loptu (Ballon d'Or) u izboru France Footballa.

Od maksimalnih 480 bodova Messi je od 96 novinara širom svijeta zavrijedio 473 boda. Messi je u ovoj kalendarskoj godini predvodio Barcelonu do naslova prvaka Europe, ali i do Španjolske i Kupa kralja. Ukupno je zabio čak 38 pogodaka u 51 odigranoj utakmici.

- Velika je ovo čast za mene. Stvarno sam ponosan i ova nagrada mi jako puno znači. Možda i više negoli bilo tko drugi misli - komentirao je Leo Messi i nastavio:

- Zaslužio je ovaj trofej netko iz Barcelone, to je definitivno. Vladali smo prošle sezone, a meni je, pak, drago da su mene meritorni ljudi izabrali. Sada još ponosnije mogu nastaviti dalje u svojoj karijeri.

Posebna zahvala je otišla:

- Mojoj obitelji, uvijek je bila uz mene. Jedina je uvijek bila sa mnom, u dobrim, ali i lošim trenucima - zaključio je Messi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije