Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponoćna odluka

Bomba iz Barcelone: Messi odlazi! Argentinski čarobnjak zaustavio pregovore

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.07.2020.
u 09:16

''Argentinski čarobnjak idućeg ljeta napušta klub. Umoran je od gledanja kako vrijeme prolazi bez pravog planiranja nekog pobjedničkog projekta'', javlja najslušaniji radio u Španjolskoj

Lionel Messi prekinuo je pregovore s Barcelonom oko produljenja ugovora, objavila radijska postaja Cadena SER.

''Argentinski čarobnjak idućeg ljeta napušta klub. Umoran je od gledanja kako vrijeme prolazi bez pravog planiranja nekog pobjedničkog projekta'', javlja najslušaniji radio u Španjolskoj. 

Messi je s Barcom vezan do 30. lipnja 2021. 

Pregovori o produljenju ugovora krenuli su dobro, ali Argentinac je nakon zadnjih događaja u klubu odlučio sve zaustaviti.

Očito je nešto dobro uzdrmalo temelje. Zavladala je loša klima u odnosima s trenerom Setienom i njegovim stožerom, a to se vidi i po igri u posljednjim utakmicama.

''Messi je ogorčen situacijom u klubu na svim razinama te zasićen, odlučio prekinuti pregovore oko produljenja ugovora, odigrati još jednu sezonu, koliko ga ugovor vezuje s Barcelonom te otići'', objavljeno je u ponoć u emisiji Larguero.

Vijest se brzo proširila društvenim mrežama.

''Pregovori oko produljenja Messijeva ugovora s Barcelonom počeli su jako dobro uz usuglašene stavove obiju strana, ali najnoviji događaji i radikalno pogoršanje stanja u Barceloni naveli su Messija da ih prekine'', javlja radio i dodaje:

''Messi je ljutit što iz kluba stalno cure važne informacije koje bi trebale ostati tajne, kao i time što ga se poziva na odgovornost za odluke i događaje s kojima nema ništa.

Kriza trese Barcelonu koja pet kola prije kraja španjolske lige na drugom mjestu s četiri boda zaostatka za madridskim Realom.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dzambo
dzambo
17:43 03.07.2020.

Sad bi konacno imao priliku ako napusti isti klub kao Maradona i da ode u Italiju i zaigra za Napoli i postane prvak Italije sa njim ne jednom nego dvaputa i izmedju toga postane prvak svijeta sa Argentinom....E TEK bi onda stigao Maradonu...yes da jer stariji sada al neznam sta je ''cekao'' do sada...yes da je velika lova uvijek u pitanju ali da bi se Maradona stigao u njegovim uspjesima sa manjim klubom bez puno velikih zvijezda i ne tak jakom Argentinom mogao je to vec pokusat odavno...zivotni put nekako uvijek ti da nemoguce uspjehe kad je teze i nisi favoriziran...a to se pokazalo i na Messiju sa puno velikih zvijezda u Barci je bilo puno lakse za Messija igrat kad se nije morao vracat u odbranu i voditi loptu od 70-60 metara od protivnickog gola a o Argentini da nepricam jer na svakom SP zbog Messija i Barce unaprijed je bija favorit i na kraju NISTA....cak 1990 da nije bilo onog penala za Njemce i sa onom najslabijom Argentinom da se tad otislo u izvodjenje penala onaj golman Argentine i Maradonino prisustvo donijeli bi Argentini i drugu titulu....e toliko je Maradona bio jak cak i kad je bija na dnu poslije svega sto se dogadjalo prije SP 1990....Messiju je sve dato na ''tacni'' kak ono kazu i opet nista jer bez Argentine ''nepika se nista''...Barca ionak nije Argentina...

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
10:38 03.07.2020.

Na kraju će " hormonalni " ostati i pokupiti lovu a svi iz uprave odletjeti !

Avatar GeniKameni
GeniKameni
10:20 03.07.2020.

Najvjerojatnije su mu ponudili manju placu za slijedeci ugovor, sto bi bilo i normalno s obzirom na njegove godine. Cim Barcelona poveca ponudu, on ce se vratiti pregovorima bez obzira na sve ostale probleme kroz koje klub trenutno prolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije