Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u zrakoplovu

Messi od venezuelskih obožavatelja sigurnost pronašao kod pilota

Messi
14.10.2011.
u 20:53

Argentinska zvijezda Lionel Messi se nakon poraza reprezentacije kod Venezuele zajedno s trojicom suigrača Everom Banegom, Javierom Mascheranom i Germanom Denisom zrakoplovom uputio prema Caracasu, gdje su hvatali let za Europu

Da bi izbjegli gužvu u zrakoplovu, osoblje zračne luke u venezeulskom gradu Barceloni, gdje je i igrana utakmica, organizirala je da se najbolji nogometaš svijeta ukrca kao posljednji putnik. Iako su prigušili svjetla u zrakoplovu i učinili sve da tajanstveni putnik ostane neprimjetan operacija je propala. 

Netko od putnika prepoznao je Messija i nastao je stampedo prema biznis klasi. Gotovo svi putnici pojurili su prema prednjem dijelu zrakoplova. Messi je bio uhvaćen u zamku, te mu nije preostalo ništa drugo nego pobjeći u pilotsku kabinu.

Premda je putnicima ulazak u pilotsku kabinu strogo zabranjen, kapetan i stjuardese shvatili su da, ako ne naprave iznimku, avion neće poletjeti na vrijeme. Messi je let do Caracasa proveo na mjestu kopilota .

Kada je zrakoplov napokon poletio te postigao visinu, putnici su ponovo krenuli prema suputnicima u prvoj klasi. Umorni i razočarani Banega, Mascherano i Denis morali su potpisivati autograme i fotografirati se s putnicima. A kada je zrakoplov sletio u Caracasu Messi je izašao među putnike i pristao se fotografirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije