Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želio zabiti

Messi ljutit na Rakitića: Moraš brže odigrati loptu!

Barcelona - Eibar
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.09.2017.
u 19:13

U 29. minuti Lionel Messi je bio ljutit na Ivana Rakitića, jer mu Hrvat nije ranije odigrao loptu

Messi i društvo prošlog su vikenda igrali protiv Girone, a u katalonsku prijestolnicu vratili su se s tri boda. U 6. kolu španjolske lige Barcelona je pobijedila Gironu sa 3:0, a argentinska zvijezda ovaj put nije bio strijelac.

Igrači domaće momčadi dvaput su zatresli vlastitu mrežu (Aday i Iraizoz), a Barcinu pobjedu potvrdio je Suarez.

No, Messi je bio željan igre i silno je želio zabiti pogodak što je pokazao svojom reakcijom u 29. minuti. Naime, Argentinac je bio ljutit na Ivana Rakitića, jer mu Hrvat nije ranije odigrao loptu.

 

Obrana domaće momčadi ulovila je Messija u zaleđu. Argentinac je prigovorio hrvatskom reprezentativcu koji je podigao prst u znak isprike.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
20:07 25.09.2017.

Ne bi znal koja je poanta ovog članka osim kaj dokaziva kak autor u životu ni igral nogomet....čak nit onaj na "dva mala" kaj nekima predstavlja argument za pisanje o nogometu !!!

LA
lakočemo
05:32 26.09.2017.

zamislite vijesti, trebalo bi istražiti dali mu se izvinio zbog toga molim vas ako možete to istražiti i obavijestiti nas,,,,,,,hvala unaprijed,,,,👍

Avatar Zgubider.
Zgubider.
20:33 25.09.2017.

"...Messi ljutit na Rakitića: Moraš brže odigrati loptu!..."____Mesi je zaboravio da Raketa ipak nosi Balkanske gene, ne može on tako brzo misliti ;-) !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije