Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID VILLA:

Messi je najbolji u povijesti, nikad nisam vidio nekoga da radi što i on

ATTENTION EDITORS - REUTERS PICTURE HIGHLIGHT TRANSMITTED BY 2125 GMT ON NOVEMBER 22, 2014   BAR11R Barcelona's Lionel Messi celebrates his second goal with teammates during their Spanish first division soccer match against Sevilla at Nou Camp stadium in
Foto: Reuters/PIXSELL
24.12.2014.
u 14:55

– Najbolji je u povijesti jer je jedinstven i mislim da se nikoga ne može uspoređivati s njim – rekao je David Villa

Bivši igrač Barcelone David Villa tvrdi da je za njega najbolji igrač svih vremena Lionel Messi, bez ikakvog razmišljanja ili daška sumnje.

– Za mene je Messi najbolji igrač na svijetu. Nije uopće bitno hoće li zabiti pogodak ili ne, nikada nisam vidio da itko na terenu radi stvari koje on može. Najbolji je u povijesti jer je jedinstven i mislim da se nikoga ne može uspoređivati s njim – rekao je Španjolac koji trenutno igra za New York City te nastavio:

– Što se tiče Zlatne lopte, nisam u potpunosti siguran kako izbor funkcionira, ali, što se mene tiče, Messi je najbolji, iz godine u godinu.

>> Messi prvi put od 2006. nije proglašen za najboljeg igrača u Argentini

Komentara 1

BA
batman
17:17 24.12.2014.

Kaže budalaš,i ostane živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije