Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši trener Barce

Messi je bio loš zato što je jeo previše pizze

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
01.03.2015.
u 11:10

– Čini mi se da je Messi lani previše uživao u pizzi. Znali smo da voli pizzu jer ju je često jeo u klubu, a čini mi se da je pizzu jeo i kad je došao kući - kazao je Rexach

Carles Rexach, bivši Barcelonin igrač i trener, prozvao je prvu zvijezdu katalonskog kluba Lionela Messija zbog nesportskih navika. Previše pojedenih pizza bile su glavni razlog Messijeve lošije forme prošle sezone.

– Čini mi se da je Messi lani previše uživao u pizzi. Znali smo da voli pizzu jer ju je često jeo u klubu, a čini mi se da je pizzu jeo i kad je došao kući - kazao je Rexach koji je od 1967. do 1981. igrao za Barcelonu, a u sezoni 2001/2002 bio i trener.

Messi je prošle sezone imao najslabiji učinak u zadnjih osam godina.

>>Evo zašto Ronaldo puca penale bolje od Messija

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
11:53 01.03.2015.

bio los???kad je bio los???? ako je to lose idem si odmah narucit pizzu da budem i ja tak los

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
11:34 01.03.2015.

Da, stvarno slab učinak je finale svjetskog, i nominacija za zlatnu loptu. Što recimo onda Kovačić i Mandžo se ne obžderavaju pizzama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije