Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIONEL ZA MARCU

Messi: Između mene i Ville nema nikakvih problema

lionel messi
AFP/Pixsell
04.11.2011.
u 13:51

– Nikad nisam primijetio konflikte u svlačionici pa ni one između Guardiole i Ibrahimovića – zaključio je Leo.

Za razliku od prošle sezone, kada je od početka bilo jasno da će Real Madrid za Barcelonom stalno kasniti barem koračić, u novoj rundi borbe Mourinhova momčad ozbiljno je pokazala zube. Sjajni su u Ligi prvaka, prvenstvu, skupo plaćene zvijezde konačno su proigrale. Uočio je to i najbolji igrač najljućih protivnika.

– U ovu su sezonu ušli s idejom da budu bolji nego lani i to im je uspjelo. No, i mi smo bolji s pojačanjima koje smo doveli – rekao je Lionel Messi za Marcu.

Prvi El Clasico na rasporedu je u prosincu, no, kaže, o njemu još ne razmišlja kao ni o usporedbama s Cristianom Ronaldom.

– Ne opterećujem se drugim igračima. Pokušavam dati sve od sebe da pomognem Barceloni da osvoji još jedan naslov.

Svi naviknuli da Argentinac konstantno zabija, bacili su na njega salve kritika kada mu se dogodilo da tri utakmice uzastopno nije zabio ni gol. Šef Barcelone Rossell to je čak protumačio kao namjerne napade da se Messija psihički poremeti.

– Ne znam je li to istina i nije me briga, no riječ je o samo tri utakmice, ne više. Cijelo sam vrijeme bio miran, a vidim da su drugi zabrinutiji od mene.

Messi je komentirao i navode kako je u lošim odnosima sa suigračem Davidom Villom.

– Najbitnije je da nas dvojica znamo da to nije istina. Nemam nikakvih problema s njim niti bilo s kim u momčadi. Ključ je našeg uspjeha zajedništvo. Nikad nisam primijetio konflikte pa ni one između Guardiole i Ibrahimovića – zaključio je Leo. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
16:48 04.11.2011.

Xavi polako ulazi u godine kad se razmišlja o mirovini, a i noge više ne slušaju kao prije. To je razlog zašto su se tolko lomili oko Fabregasa. Ak imaju barem još jednog odličnog klinca iz podmlatka za veznu liniju, mogli bi Xavia povremeno i odmorit. Na proljeće bu im puno potrebniji !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije