Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL.COM

Messi i Ronaldo u najboljih 11 Lige prvaka

'14.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.  Jerko Leko, Cristiano Ronaldo Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
25.12.2011.
u 22:23

Nogometni portal Goal.com izabrao je najbolju 11-oricu u ovogodišnjoj Ligi prvaka, a očekivano, u izboru se nije našao niti jedan od domaćih nogometaša...

Na vrata su postavili Bayernova golmana Manuela Neuera, u posljednjem su redu Ledley King, inače Modrićev suigrač iz Tottenhama te Napolijev stoper Paolo Canavaro, odnosno Ezequiel Garay iz Benfice.

Četvorica u vezi su Bayernov Toni Kroos, Xavi iz Barcelone, Juventusov Andera Pirlo te David Silva koji igra za Manchester City.

U napad su se, bez premca, smjestili Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Bez Lionela Messija, osvajača nagrade Ballon d'Or, izbor bi bio besmislen. 17 golova postigao je u prvenstvu, te je uz Gomeza najbolji strijelac Lige prvaka sa šest golova.

Ronaldo je već postigao 20 golova u svega 16 utakmica, a imala ga je prilike vidjeti i zagrebačka publika.

Zanimljivo, između dvojca se u napa ubacio i Arsenalov Robin van Persie.

Dodajmo kako je Luka Modrić izabran za najboljeg igrača Tottenhama i to u izboru navijača Spursa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije