Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Messi i Neymar podijelili titulu najboljeg igrača, komisija objavila i zanimljivo objašnjenje

Messi i Neymar
10.07.2021.
u 22:45

Stručna komisija Južnoameričke nogometne konfederacije (Conmebol) napisala je u priopćenju za medije da je nemoguće odrediti samo jednog igrača kao najboljeg na ovom turniru.

Argentinac Lionel Messi i Brazilac Neymar podijelili su naslov najboljeg nogometaša južnoameričkog prvenstva Copa Americe, koje se održava u Brazilu.

Prvak Južne Amerike bit će poznat večeras u 2 sata po hrvatskom vremenu, kada će se za naslov boriti branitelj naslova Brazil i Argentina na čuvenoj Maracani u Rio de Janeiru.

Stručna komisija Južnoameričke nogometne konfederacije (Conmebol) napisala je u priopćenju za medije da je nemoguće odrediti samo jednog igrača kao najboljeg na ovom turniru.

"Oba su se igrača dokazala u svakoj utakmici s tehničkom i taktičkom kvalitetom te velikom inteligencijom u igri i s loptom i bez nje", napisali su.

Messi, koji će pokušati osvojiti prvi naslov s reprezentacijom u karijeri, do finala je postigao četiri gola i imao pet asistencija, a Neymar dva pogotka i tri asistencije.

Video - Sjećanja na Maradonu, gostovanje Argentine u Zagrebu

Komentara 2

PO
pocrn
05:49 11.07.2021.

nikakvih dvojbi ! Messi najbolji igrač turnira, najbolji strelac turnira te je na kraju i podigao Copa pokal.......slijedi sedmi balon D’or ......tko drugi

PO
pocrn
05:53 11.07.2021.

......a i srušio je pelleov gol rekord u srcu Brazila , to može samo Messi jer Messi je Messi .....hahahahahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije