Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'veselo' u blaugrani

Messi i Enrique prijete si tjednima, u Barcu se vraćaju Guradiola i Laporta?

Lionel Messi
Foto: NordPhoto/PIXSELL
07.01.2015.
u 10:45

Igrači su već navodno umorni od Luisa Enriquea i njegovog osoblja jer ništa ne doprinose uzdizanju momčadi.

Top tema španjolskih medija i dalje je nemir u redovima Barcelone, odnosno sukob na relaciji Luis Enrique – Leo Messi.

Katalonski Sport u cijeloj priči, koja je kulminirala Messijevim nedolaskom na trening dan nakon poraza od Real Sociedada, ide najdalje ustvrdivši da se odnos trenera i igrača ovoga tjedna potpuno urušio, prenosi Goal.

Enrique se navodno oštro okomio na Argentinca nakon što se nije pojavio na treningu, a Sport uz naslov "Propala veza", piše da između dvojice već tjednima dominiraju uvrede i prijetnje.

Barcin trener razmišljao je da pokrene disciplinski postupak protiv Messija, koji se na treningu nije pojavio zbog želučanih problema, što je on sam demantirao.

Na Nou Campu se planira ključan sastanak na kojem bi se trebali riješiti problemi, dok će neki igrači djelovati kao posrednici kako bi se situacija ublažila.

Josep Maria Bartomeu, aktualni predsjednik Barcelone, čini se da će imati pune ruke posla ovih dana. Primarni zadatak bit će mu izmiriti trenera i igrače, a koji su, kako je otkrio Goalov izvor blizak svlačionici, "već umorni od Luisa Enriquea i njegova osoblja jer ništa ne doprinose uzdizanju momčadi".

Isti izvori otkrili su i da bi se Joan Laporta volio vratiti na mjesto predsjednika katalonskog kluba te će se, ako izbori budu u ljeto 2015., na njima i kandidirati.

Laporta je tako već kontaktirao Pepa Guardiolu te mu je ovaj potvrdio da se želi vratiti u Barcelonu na mjesto sportskog direktora. I iz tog razloga Pep neće produljiti ugovor u Bayernu. Spominje se i opcija angažmana Johana Cruyffa kao savjetnika, a u budućnosti bi se trener tražio iz terceta Puyol-Xavi-Abidal.

>>Stoičkov: Barcelona je u kaosu, a Rakitić nije dovoljno dobar za klub!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije