Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA the Best
Povratak na članak

Messi najbolji? Dalić i Modrić misle drukčije, evo za koga su oni glasovali

U izboru su sudjelovali kapetani i izbornici reprezentacija, a zanimljivo je istaknuti da su Luka Modrić i Zlatko Dalić zajedno sjajnom Argentincu dali samo bod.

Komentari 7

Avatar Joejordan
Joejordan
12:06 24.09.2019.

Pa mome Messi ovu nagradu nije zaslužio ali očito tu se radi o nečemu drugome.

VL
HR
hrvatin
13:39 24.09.2019.

Najbolji strijelac evrope trecu godinu za redom,22 asistencije,najbolji strijelac lige prvaka,sest puta zlatna kopacka,najbolji igrac svijeta svih vremena.I onda ce mu nasi "mudraci"koji imaju dvije asistencije i dva gola u karijeri davati ocjene i stavljati ga na peto mjesto.Po kojoj formuli moze Ronaldo biti bolji od Messija u prosloj sezoni?Svi vi mu mozete cistiti kopacke.Od kada igra i dok bude igrao,zasluzio je sve trofeje u svim godinama.Ronaldo mu u glasovanju nije dao ni jedno od prva tri mjesta!?.valjda zbog toga sto mu je Barcelona u tri calssica u Madridu dala 20 golova.Najgore od svega je ljubomora i nerealnost.

VL
ŠA
Šargara
12:25 24.09.2019.

pa logično da će cijela južna amerika dat glas malom a i većina ostalih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.