Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje u NBA ligi

Memphis ponizio San Antonio i u seriji vodi 3:1

memphis
Reuters
26.04.2011.
u 10:53

Košarkaši Memphisa poveli su u doigravanju Zapadne konferencije NBA lige protiv San Antonia sa 3:1. U četvrtoj su utakmici četvrtfinala na svom parketu pobijedili Spurse sa 104:86

Ako Memphis u srijedu pobijedi u San Antoniju, bit će druga momčad u povijesti NBA doigravanja koja je s osmog mjesta prošla prvi krug. Golden State Warriorsi na identičan su način, nakon šest utakmica, iznenadili Dallas u doigravanju 2007. godine.

Dallas je u petoj utakmici došao do treće pobjede protiv Portlanda 93:82. Dirk Nowitzki bio je najbolji u pobjedničkom sastavu sa 25 koševa. Košarkaši Denvera na svom su parketu nadigrali Oklahoma City 104:101 i smanjili omjer u seriji (1-3). Ty Lawson zabio je 27 koševa, to je njegov rekord u doigravanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije