Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Hrvatskoj kao doma

Melzer: Ne mogu bez odrezaka i ćevapa

\'Austria\'s Jurgen Melzer returns the ball to Kazakhstan\'s Andrey Golubev during the menu0092s final tennis match of the ATP German Open in the northern German city of Hamburg on July 25, 2010.  AF
AFP
28.07.2010.
u 11:28

– Volim Hrvatsku, posebice Jadran. Ovdje se osjećam kao doma. Kao klinac sam često dolazio u Hrvatsku – rekao je Jürgen Melzer.

– Imam tu i dosta prijatelja, a ima i navijača iz Austrije, tako da mi je ugodno igrati na umaškom turniru – rekao je najbolji austrijski tenisač Jürgen Melzer, dečko plivačice Mirne Jukić.

– Moja je Mirna uglavnom na plaži. A i ja ću se baciti u more kada stignem – kaže Jürgen koji voli hrvatsku hranu.

– Ne mogu živjeti bez ćevapa i odrezaka s pomfritom – priznao je Melzer.

Ključne riječi

Komentara 1

OZ
ozujsko
13:18 28.07.2010.

svaka cast Melzer, a nase\"zvjezde\" bih vise voljele pizzu,ili hamburger,hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije