Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP

Mektić i Peya nadigrali Dodiga i Kyrgiosa na turniru u Torontu

07.08.2018.
u 23:27

U pojedinačnoj konkurenciji Srbina Novaka Đokovića nije omelo iznenadno odustajanje Korejca Hyeona Chunga

Hrvatski Davis kup reprezentativac Nikola Mektić i Austrijanac Alexander Peya svladali su Ivana Dodiga i Australca Nicka Kyrgiosa sa 6-2, 6-2 u 1. kolu konkurencije parova na turniru Masters 1000 serije u Torontu.

Mektića i Peyu u 2. kolu čekaju šesti nositelji, Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares. Prvi nositelji turnira su Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach, a od hrvatskih tenisača u turniru je i Borna Ćorić koji igra u paru s Nizozemcem Robinom Haaseom.

1/14

U pojedinačnoj konkurenciji Srbina Novaka Đokovića nije omelo iznenadno odustajanje Korejca Hyeona Chunga. Nekadašnji najbolji svjetski tenisač i aktualni wimbledonski pobjednik nastavio je svoju pobjedničku seriju svladavši "sretnog gubitnika" Mirzu Bašića sa 6-3, 7-6 (3).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije