Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski suparnici

Meksiko u prvoj pripremnoj utakmici uvjerljiv protiv Izraela

meksiko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
29.05.2014.
u 10:20

Momčadi izbornika Herrere u mnogome je pomogao nesigurni vratar Izraela Harush koji je sukrivac kod dvaju od tri pogodaka Meksika.

Meksiko, suparnik Hrvatske u skupini na SP u Brazilu, uvjerljivo je pobijedio Izrael (3:0) u prvoj pripremnoj utakmici.

Momčadi izbornika Herrere u mnogome je pomogao nesigurni vratar Izraela Harush kojeg je udarcima iz daljine 'izbušio' branič Miguel Layun u 43. i 62. minuti. Konačan rezultat postavio je veznjak Marco Fabian u 85. minuti.

Dodajmo kako je vratar Meksika Corona zbog udarca u glavu igru napustio u 70. minuti. Herrera je i dosad imao teškoće s vratarima, a kao prva opcija za tu poziciju sada je postao Guillermo Ochoa koji je ove sezone braneći za Ajaccio u francuskom prvenstvu primio čak 72 pogotka, najviše u ligi.

Utakmicu je obilježio i oproštaj od reprezentracije 41-godišnjeg Cuauhtemoca Blanca, koji je Hrvatskoj ostao u lošem sjećanju budući da je na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine pogotkom donio pobjedu Meksiku.

El Tri će još odigrati pripremne susrete s Ekvadorom, BiH i Portugalom.

>>Optimistični Meksikanci: Cilj nam je u Brazilu ostati do 14. srpnja

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:50 29.05.2014.

105.000 gledatelja na prijateljskoj utakmici! Imali su svečano, euforično primanje kod predsjednika prije odlaska, uvijek igraju bolje na velikim natjecanjima nego u kvalifikacijama. Olimpijski prvaci u Londonu 2012. Iskreno se nadam da ih Kovač i igrači neće potcijeniti, već znam da navijači hoće. Realno, Meksiko je favorit za 2. mjesto u grupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije