Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blažević razočaran

'Meksiko nas je taktički razbio. Kovač je neiskusan!'

miroslav blažević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
24.06.2014.
u 14:16

Ovo što smo vidjeli bio je poraz trenera, ovaj Meksikanac apsolutno je nadmudrio našeg mladog izbornika koji je talentiran, ali i neiskusan, kaže Ćiro

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević duboko je razočaran nakon ispadanja Hrvatske sa SP-a, a posebice igrom u susretu s Meksikom (1:3). Ključ hrvatskog neuspjeha treba tražiti u pogrešnim taktičkim potezima izbornika Nike Kovača, tvrdi Blažević, a prenosi portal Radiosarajevo.ba.

– Meksiko nas je taktički razbio. Ovo što smo vidjeli bio je poraz trenera, ovaj Meksikanac apsolutno je nadmudrio našeg mladog izbornika koji je talentiran, ali i neiskusan. Da se iskustvo može kupiti, tada ga ne bi ni trebalo akumulirati, naglasio je Ćiro te dodao:

Rakitić nije igrač za mnogo obrambenih zadaća. Pa u Sevilli je bio najbolji igrač momčadi upravo s pozicije ofenzivnog veznog. Kada je dobio žuti karton, izgubio se na terenu jer nije igrao na svojoj poziciji.

Blažević je zaključio kako ipak ne očekuje promjenu na izborničkom mjestu, a tvrdi da ona nije ni potrebna.

>>Kruno Jurčić: Sve je ovo izgledalo kao jedan veliki eksperiment

>>Kovač: Rakitić je najbolje rješenje, ja sam izbornik i ja odlučujem!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 70

DA
darmar
14:34 24.06.2014.

Interesantno da nitko od sadasnjih kriticara izbornika, nije upozorio da je Stipe Pletikosa star, potrosen i bez refleksa da brani kao prvi vratar repke! Bar bi sad trebalo rec Pletikosi da se ostavi repke, jer ga je pregazilo vrijeme.

ZZ
Zagreb Zagreb
14:34 24.06.2014.

Da idemo u osminu finala, svi bi Niku dizali u zvijezde, ali kako sad idemo doma, svi budu s Kovacem ispirali jezike. Nasi igraci su jucer igrali kao da su hipnotizirani, nikome nije islo, izgubili smo od boljih, otresimo prasinu, idemo dalje!

HR
Hrvatska3014
14:51 24.06.2014.

Tika taka i šah više ne prolaze! Totalni nogomet je zakon. Igraju ga Nizoemci i Meksikanci. Obiljžiti će ovo prvenstvo. Tako smo trebali igrati i mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije