Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na stadionu

Pogledajte tučnjavu hrvatskih i meksičkih navijača u Recifeu

Hrvatski navijači
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.06.2014.
u 15:06

Nakon što je Rafa Marquez zabio za vodstvo Meksika 1:0, njihovi navijači to su burno proslavili, a to ne bi bio takav problem da pritom nisu provocirali naše te ih zalijevali

U ključnoj utakmici za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva Meksiko je pobijedio Hrvatsku s rezultatom 3:1 i izbacio je s Mundijala. A sama utakmica nije prošla bez incidenata na tribinama Arene Pernambuco u Recifeu. Naime, naši navijači potukli su se s Meksikancima, a zatim i s redarima.

Nakon što je Rafa Marquez zabio za vodstvo Meksika 1:0, njihovi navijači to su burno proslavili, a to ne bi bio takav problem da pritom nisu provocirali naše te ih zalijevali. Naravno, to je izazvalo reakciju hrvatskih navijača koji su sve odlučili riješiti šakama. Došlo je do veće tučnjave, a onda su se uključili redari pa su se naši potukli i s njima. Ipak, sve se smirilo dolaskom policije...

Poslije utakmice mnogobrojni navijači Meksika slavili su pobjedu dugo u noć, ali novi incidenti nisu zabilježeni.

>>Razočaranje i tuga na licima navijača nakon poraza

Komentara 36

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:42 24.06.2014.

Poruka za komšije, pogledajte prvo u svoje vlastito dvorište, pa tek onda komentirajte (ako uopće još imate snage za to).... :)

DU
Deleted user
13:55 24.06.2014.

Šteta! Meksikanci su bolji i nije nam svejedno što smo ispali. Ma sad se lijepo uhvatimo posla, dosta je bilo žuje i luftiranja. Valja vraćat 60 milijarda € duga.

LE
lebar
13:44 24.06.2014.

jadni nasi navijaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije