Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGODIŠNJA POSUDBA

Meksikanci potvrdili: Cvitanich je naš!

Dario Cvitanić
Reuters
10.12.2009.
u 19:52

Argentinski napadač hrvatskog podrijetla Dario Cvitanich (25) zamijenit će nakon božićne stanke dres Ajaxa onim Pachuce, objavio je meksički klub na svojoj internetskoj stranici.

Cvitanich je s Pachucom potpisao ugovor o jednogodišnjoj posudbi, tijekom cijele kalendarske godine 2010., uz opciju mogućeg otkupa ostatka ugovora koji s Ajaxom ima do ljeta 2013. godine.

- Oduševljeni smo što je transfer Darija Cvitanicha iz Ajaxa gotova stvar. Nadamo se da će se kod nas razviti u važnog člana prve momčadi - rekao je tehnički direktor Pachuce Guillermo Rivarola.

Pachuca je jesenas meksičku Aperturu završila na osmom mjestu ne uspjevši izboriti doigravanje za prvaka.

Cvitanich je nakon pet sezona provedenih u Banfieldu u ljeto 2008. godine prešao u Ajax. U prvoj je sezoni zabio 13 golova za amsterdamski klub, te je bio favorit tadašnjeg trenera Marca van Bastena. Pod trenerskom palicom Martina Jola pao je u drugi plan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije