Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nisu krivi?

Meksikanci izbačeni zbog dopinga na B testu svi negativni

Guillermo Ochoa
Pixsell
15.06.2011.
u 08:52

Pet meksičkih nogometaša izbačenih iz reprezentacije, nakon što su 21. svibnja bili pozitivni na nedopuštenu tvar klenbuterol, na B testu su bili negativni

Meksički nogometni savez potvrdio je kako su nalazi dodatnog testa, napravljenog 10. lipnja, otkrili da u tijelu nogometaša nije bilo nedozvoljenih supstanci.

Guillermo Ochoa (na fotografiji), Francisco Rodiguez, Edgar Duenas, Christian Bermudez i Antonio Naelson morat će ipak na još jedan test, jer je Meksički nogometni savez zatražio dodatnu analizu prvotnog uzorka, koji je bio pozitivan.

Igrači i dalje tvrde da su bili pozitivni na dopinškom testu zbog mesa kontaminiranog klenbuterolom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije