Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BOLTONA

Megson: Znao sam da se mogu pouzdati u Klasnića

Ivan Klasnić Bolton
Pixsell
26.10.2009.
u 10:30

Ivan Klasnić, 29-godišnji hrvatski nogometaš, izabrao je najbolji mogući trenutak za slavlje svog prvog pogotka u dresu engleskog ligaša Boltona.

Naime, u nedjelju je Bolton u utakmici 10. kola Premiershipa pobijedio Everton 3-2, a Klasnić je u 86. minuti postigao pobjedonosni pogodak. Inače, na travnjak je ušao u 64. minuti kada je zamijenio Gardnera.

Time je Bolton ostvario prvu domaću pobjedu u sezoni nakon što je ranije imao dva remija i dva poraza, a trenutačno se nalaze na 12. mjestu ljestvice.

- Vidio sam da Klasnić ima samo jedno pred očima kada sam ga ubacivao u igru. Samo je želio zabiti pogodak i imao sam veliko povjerenje u njega - rekao je trener Boltona Gary Megson i nastavio:

- U akciji prije nego što je zabio pogodak za pobjedu Klasnić je morao bolje reagirati. Pucao je sa 15-ak metara umjesto da je uposlio bolje postavljenog Chung Yong Leeja. No, to je napadačka strast i zato je vrlo brzo nakon toga poentirao za pobjedu. Čak i da nije odlučio pobjednika ne bih ga kritizirao zbog tog nedodavanja. Tako reagiraju pravi napadači, a Klasnić je upravo takav.

Potom je Megson odgovorio svim kritičarima koji su naglašavali da je loše što Bolton angažira igrača koji nije potpuno zdravstveno spreman (op.a. presađivanje bubrega).

- Jasno da je to ljude ponukalo da kritički pričaju o njemu. No, uvjeren sam da će Klasnić nastaviti dokazivati kako je odličan igrač za nas. Ustvari, ne samo za nas, već i općenito. On ima pravu nogometnu drskost u sebi - zaključio je Megson.

Klasnić najbolje ocijenjeni Hrvat
Engleski dnevnici podijelili su ocjene igračima za nastup u 10. kolu Premiershipa. Najbolje ocjenjeni hrvatski nogometaš kola očekivano je Ivan Klasnić...

Strijelac pobjedničkog pogotka za Bolton u 3-2 slavlju protiv Evertona za svoju je izvedbu po internetskoj stranici Sky Sportsa zavrijedio sedmicu, a jednako njegov učinak vrednuju Times i The Sun.

Inače, tabloidizirani Sun se potrudio brojčano vrednovati i učinak Eduarda da Silve u remiju2-2 Arsenala i West Hama. Odigrao je hrvatski reprezentativni napadač dvije posljednje minute toga dvoboja za što je ocijenjen slabom peticom, a jednaku mu ocjenu daje i Sky Sports. Ostali mediji njegov učinak u maloj minutaži nakon povratka od ozljede nisu valorizirali.

Što se učinaka Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke u porazu 1-0 Tottenhama od Stoke Cityja tiče, Sun i Sky braniču daju šesticu, a Daily Mail i Times ocjenu pet. I Kranjčar je jednako ocjenjen s tom razlikom da je šesticu zaradio prema izvjestiteljima Skyja i Timesa, a ocjenu manje u Sunu i Daily Mailu.

Jasno je da Nikola Kalinić nije mogao zaraditi visoke brojke u porazu 5-0 Blackburna kod Chelseaja. Ušao je u igru u 53. minuti i po sudu Timesa odigrao za 4, a Skyja za 5.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije