Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAUL MERSON

'Megson je sam tražio otkaz jer je zamijenio Klasnića'

Ivan Klasnić Bolton
Pixsell
02.01.2010.
u 09:37

Paul Merson, nekadašnji engleski nogometni reprezentativac, u svojoj se posljednjoj kolumni u Daily Staru, osvrnuo na situaciju u Boltonu koji je u srijedu smijenio menadžera Garyja Megsona.

"Gary Megson je to sam tražio jer je pri Boltonovom vodstvu protiv Hulla s 2-1 iz igre izvadio Ivana Klasnića", napisao je u uvodu bivši napadač i veznjak Arsenala, Middlesbrougha, Aston Ville, Portsmoutha i Walsalla.

"Navijači ni inače nisu voljeli Megsona, a sigurno mu nije pomogao takav defenzivni potez. Odluka o vađenju najboljeg strijelca 15 minuta prije kraja šalje određenu poruku, a ta je poruka na kraju Megsona stajala posla", naglasio je u nastavku Merson uz dodatak kako bi najbolje rješenje za Megsonova nasljednika bio Peter Reid, nekadašnji trener Manchester Cityja, Sunderlanda, Leedsa i Coventryja.

Megson je, podsjetimo, smijenjen nakon 20. kola Premier lige i remija protiv Hull Cityja (2-2). Klub je ostavio na 18. mjestu sa samo 18 bodova, a u posljednjih je devet kola ostvario tek jednu pobjedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije