Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona u Mitrovici

Mega udaljila 29-godišnjaka jer je prestar

Cibona
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
14.11.2015.
u 07:00

Nakon devet kola, Mega je četvrta (6-3), a Cibona deveta (4-5).

Košarkaši Cibone večeras u 20 sati igraju u Srijemskoj Mitrovici kod Mega Leksa, najmlađe momčadi ABA lige. Zanimljivo, u Megi su iz momčadi udaljili iskusnog centra Predraga Samardžijskog (29, 215 cm), "zbog ozbiljnog remećenja starosnog prosjeka".

Nakon devet kola, Mega je četvrta (6-3), a Cibona deveta (4-5). (db)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
10:00 14.11.2015.

zato Cibosi imaju perspektivne Žižu, Hukića, šteta što su se riješili Ilijevskog a još su doveli i najboljeg igrača najgore njemačke momčadi koji je tamo harao cijela 2 tjedna, Širiščevića, dok nisu skužili koliko je "inteligentan" igrač, razvijamo mlade, reče Aca trica, čovjek sa 12 funkcija, dugo je bio u kutu, sada mu se otvorilo, neće valjda dugo!!!!

TB
t.b.
13:01 14.11.2015.

Otkad se zove Srijemska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije