Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počele pripreme zagrebačkog kluba za novu EBEL sezonu
Povratak na članak

Medvjedi u društvu Man. Uniteda i Barcelone

Nakon višemjesečnih pregovora, Medveščak će postati ambasador Unicefa 
i tek treći europski klub koji će nositi logo te organizacije koja brine o djeci.

Komentari 6

DU
Deleted user
10:16 13.08.2010.

mogao bi nas bolesni Dinamo kojesta nauciti od Medvjeda...to su ambasadori Zagrebackog sporta,jesu profesionalci,stima,ali IGRAJU za klub

VL
OB
-obrisani-
23:19 14.08.2010.

Svaki dan, apsolutno besplatno, under/over nogometni pickovi na: http://under-over-soccer-picks.blogspot.com/

VL
NK
Nitko kao #8
10:52 13.08.2010.

Na stranu Mamić i njegove ludorije, ali osnovna razlika između stranaca u Medvescaku i Dinamu je kaj je Medvescakovim stalo do grba za koji igraju i koji ih plaća, dok Dinamovim očito nije. A daleko su plaćeniji nego \"medvjedi\".

VL
NK
Nitko kao #8
10:59 13.08.2010.

I nije Filević, nego FiLJević ...

VL
AB
al bundy
11:00 13.08.2010.

nemam rijeci kojima bih mogao pohvaliti ovo sto se desava u i oko Medvescaka! Kad god hocu nesto reci da mi je dobro, posteno i pametno, od dobrog rucka do vrhunskog filma kazem: Ovo je Medvescak! Svaka cast svakom od onih koji ucestvuju u bajci koja se zove Medvescak! Kad god budem mogao doci do karata idem na tekmu! Svaka cast! Medvedi pisu povijest ovog grada!

VL
ZG
-z-g-u-srcu-
15:47 13.08.2010.

ehh jos kad bi mladost usla u ebel ligu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.