Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL

Medvjedi prije povratka u Zagreb osvojili bodove u Ufi

Medveščak - Torpedo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
25.09.2016.
u 16:35

Igrači Gordieja Dwyera prekinuli su niz od četiri poraza, te s većim optimizmom čekaju prvu domaću utakmicu sa Slovanom, koja se igra 30. rujna u Ledenoj

Hokejaši Medveščaka pobijedili su Salavat Julajev nakon kaznenih udaraca sa 5:4 (1:2, 2:1, 1:1; 0:0 - 1:0). Medvjedi su se tako osladili u Ufi na posljednjoj od sedam utakmica gostujuće serije koja je trajala tri tjedna.

Igrači Gordieja Dwyera prekinuli su niz od četiri poraza, te s većim optimizmom čekaju prvu domaću utakmicu sa Slovanom, koja se igra 30. rujna u Ledenoj. 

Nakon dvije trećine rezultat je bio 3:3, a u tom je razdoblju Medveščak dva puta vodio (1:0 i 3:2), a strijelci su bili Paré, Glumac i Brule.

U posljednjoj trećini Kaprizov je zabio svoj treći pogodak na utakmici za vodstvo domaćina, ali je McMillan 3:31 minutu prije kraja izjednačio na 4:4.

Pobjednika su nakon produžetka odlučivali kazneni udarci. Nakon serije od tri udarca bilo je 1:1, Brule je zabio za medvjede, a Hartikainen za domaćina.

U pripetavanju na led je ponovno izašao Hartikainen čiji je udaraca Taylor obranio, a Brule je zabio za pobjedu i još jedan bod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije