Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Medvjedi na sudu traže pola milijuna kuna

'19.11.2009., Zagreb, Hrvatska - Mala dvorana Doma sportova u kojoj je odigrano 11. kolo I rukometne muske premijer dukat lige izmedju Medvescaka i Osijeka. Nikola Raic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
20.11.2009.
u 08:13

Medveščak je u unaprijed odigranoj utakmici 11. kola Dukat Premijerne rukometne lige pobijedio Osijek sa 33:24. Bila je to utakmica dviju momčadi koje su u besparici.

Osječani su uoči početka sezone umalo odustali od igranja u Prvoj ligi, a sljedećeg će tjedna na novu rundu razgovora k svom gradonačelniku.

– Ne znam otkuda je uprava uspjela nabaviti novac za daleki put u Norvešku, ali znam da smo ovih dana dobili tek pola plaće. Za koji mjesec? Nemam pojma – kaže Silvio Ivandija, trener Medveščaka.

Medveščak već danas putuje u norveški Sandefjord gdje će u subotu s početkom u 11 sati odigrati uzvratnu utakmicu 3. kola Kupa EHF-a s Runarom.

– U prvoj utakmici pobijedili smo s pet pogodaka razlike. Dobro je da igramo rano. Barem ćemo se istog dana navečer vratiti kući – ističe Ivandija.

Medveščak ne bi imao financijskih problema da je poštovan potpis ugovora sa slovenskom tvrtkom NFD (Nacionalna finančna družba). Naime, ugovor je bio potpisan uoči početka sezone, a klubu je svakog mjeseca trebalo "kapnuti" 5000 eura. Tjedan dana nakon potpisivanja ugovora javili su se iz NFD-a i rekli da čovjek koji je u njihovo ime potpisao ugovor na to nije imao pravo. Sad se vodi sudski spor. Ako ga Medveščak dobije, u klub bi se moglo sliti 500.000 kuna. Taman dovoljno da se preživi sezona, pa čak i još jedno europsko gostovanje. Naravno, prvo treba "preskočiti" Runar. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije