Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU Medveščak pobijedio Mladost 4:1

Medvjedi ipak uspjeli slomiti čvrte mladostaše

19.11.2008.
u 23:10

Rezultatski to možda izgleda uvjerljivo (4:1), ali na ledu je to bila prava borba. Rekli bismo pravi gradski derbi u 17. kolu slovenskog prvenstva. Lomili su medvjedi dugo mladostaše, sve do 51. minute na semaforu je najviše zahvaljujući vrataru Mladosti i naše reprezentacije Vanji Beliću stajalo 1:1, a tada je pogodak Martina Pirnata prelomio utakmicu u korist Medveščaka.

A Mladost je rano povela. Već u trećoj minuti Tomislav Čunko pogodio je za 1:0. Strijelac je ubrzo poslije pogotka u jednom bodičeku dobrano ozlijedio bradu i završio u bolnici na šivanju. Medvjedi su izjednačili u 11. minuti pogotkom Luke Žagara nakon najljepše akcije susreta. Imali su i mladostaši svojih prigoda, ali je Medveščakov vratar Krošelj također imao svoju večer. Nakon vodećeg pogotka pobjedu su samo potvrdili Lovrenčić iz kaznenog udarca i Loboda u zadnjim trenucima utakmice kad je Mladost igrala bez vratara.

– Baš kako sam i rekao svojim igračima, bio je ovo pravi derbi. Takve utakmice svugdje u svijetu imaju poseban naboj. Mladost je igrala vrlo dobro, izgledali su kao momčad, a mi smo se mučili, zbog toga sam morao i “miksati” postave. Zabavno je pobjeđivati i biti prvi, ali sezona je još duga – rekao je kanadsko-austrijski trener Medveščaka Mike Shea.

Zadovoljan igrom svojih hokejaša bio je i trener Mladosti Bruno Bregant:

– Nesretni pogodak za 1:2 nas je poremetio, a svoje prilike nismo iskoristili, ali igrom sam zadovoljan.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije