Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Medveščak se dogovorio s Obrvanom i spasio od gašenja

Ivica Obrvan
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
27.03.2015.
u 08:15

– Zahvalni smo bivšem treneru Obrvanu s kojim smo dogovorili vraćanje duga kroz sljedećih pet godina – kaže Ivica Knežević, čelnik medvjeda

Rukometni klub Medveščak NFD uspio je dogovoriti s bivšim trenerom Ivicom Obrvanom način otplate duga što će omogućiti deblokadu kluba i nastavak natjecanja u 1. HRL te daljnji život kluba sa Šalate.

– Zahvalni smo bivšem treneru Obrvanu s kojim smo dogovorili vraćanje duga kroz sljedećih pet godina – kaže Ivica Knežević, čelnik medvjeda, koji tako kao vodeći ostaju u igri i za plasman u Premijer ligu. Iako će završetak borbe s dugovima iz vremena Agrama zapravo biti najveći uspjeh čelnika kluba, veći od svih onih na terenu.

>> Obrvan: Sigurno da ja nisam taj koji će ugasiti Medveščak

Komentara 3

HA
handar
20:48 27.03.2015.

Sigurno nije Obrvan taj koji bi bio razlog gašenja...on je te novce i zaradio, a sportski direktor KNEŽEVIĆ i otac KNEŽEVIĆ koji ga je zaposlio na njegovo prvo radno mjesto na plaću profesionalnog sportskog direktora(oko 2000€) su svoje novce, za razliku od Obrvana, POKRALI u Rk Medveščak!!!! Sto pitate direktora Knezevica za stanje kluba kad vec generacijama igrača dolazi reci u slacionicu kako novaca nema a prije toga se doveze u BMW X5....neka vam malo kaze koliko novaca rk medvescak i drugi klubovi dobivaju od poreznih obveznika za trenere i mlade i kako zarađuju(kradu) na računima od priprema koje nose u savez i dobivaju povrat novca za ono sto su platili roditelji djece koja treniraju rukomet i zbog kojih na kraju krajeva i postoji sport...!! I jos mnogo jadnih nacina izvlacenja nasih novaca,.

HA
handar
21:07 27.03.2015.

Koliko su krađe unosne; npr. samo trazenje sredstava od saveza za pripreme i turnire podmlatka koje plate roditelji djece u prosjeku po igracu pripreme kostaju 1000 kn na 20 igraca to je 20 000 na 5 generacija to je min 100 000 kn a uzevsi u obzir da je otac KNEŽEVIĆ 20 godina u rk medvescaku to je 2000 000 kn samo na jednoj sporednoj stvari kluba, naravno ne dobije to samo Knezevic tj ukrade, to je cijeli lanac koji uništava hrvatski sport i na 1000e svjetski talentiranih mladih..naravno ne postoji samo jedan rukometni klub i jedan sport u koji država ulaze novce tu je i nogomet i košarka koju su skoro sravnali sa zemljom...ali kad opustose i te sportove tj kad ne bude novaca oni ce ko "uspjesni" poduzetnici napustiti sport, a jedini interes drzavnih ulaganja bi zapravo trebao biti razvoj i odgoj mladih zbog kojih i postoji taj "bankomat" za "sposobne" menađere Knezevice,Mamiće,Gopce,Ćaćiće,šole(sandi)...

BL
blackstone
15:02 02.04.2015.

Stari Knežević je muljator koji radi u gradskom uredu i izvlači lovu iz RK Medveščaka koju dobivaju od grada zagreba,a sina je postavio u klub da bi mogao kontrolirati tokove novca.Degradirali su klub na najniže grane u povijesti a sebe obogatili.Voze se BMW novi terenci i imaju financijske agencije za otkup potraživanja. Obrvan je trebao baciti klub u stečaj da se krene od početka a ovaj dvojac lopova i dalje harači klubom,i nitko im ne staje na rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije