Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL
Povratak na članak

Medveščak prvi put slavio u Kazanju i preuzeo vrh ljestvice!

Medvjedi su su nakon dva kola vodeća momčad Zapadne konferencije KHL-a.

Komentari 6

FU
FULL
21:24 26.08.2016.

Ovakvu utakmicu nisam nikad gledao.....suci su toliko ubili utakmicu s svojim pristranim suđenjem u korist domaćina to jednostavno nije bilo "normalno za gledati"......ne da smo pobjednici ove utakmice nego je ovakva igra jednaka Zlatnoj Olimpijskoj medalji u bilo kojem kolektivnom športu. Takav otpor u igri 5:4, gdje se igralo skoro pola utakmice, nisam nikad doživio i još k tomu osigurati toliko dominaciju tijekom cijelog susreta to se još manje gleda. Klanjam se svim igračima koji su dali obol ovoj pobjedi jer su funkcionirali kao jedan za sve, svi za jednog. Fantastično! Čestitam!

VL
DU
Deleted user
21:17 26.08.2016.

Odlična utakmica, prava, borbena. Trajala je skoro 3 sata.Medveščak je ove sezone jak i fizički i psihički.Velika je stvar pobijediti dvostrukog prvaka na njegovom ledu. Samo hrabro naprijed.

VL
BR
brancro
21:59 26.08.2016.

Bravo dečki, ovo je zaista bilo vrhunski odrađeno! Pobijediti dvostrukog osvajača Gagarina doma je za povijest! Vidimo se u Domu sportova!

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:49 27.08.2016.

Utakmica je bila fest tvrda i ovak ako bu igrali doigravanje nam ne gine . Ponedeljak se vidimo !

VL
GV
golub Vaso
06:57 27.08.2016.

odlično igraju, srcem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.