Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret medvjeda
Povratak na članak

Medveščak pobijedio Metalurg 2:1 nakon izvođenja kaznenih udaraca

Budući da nijedna momčad nije uspjela zabiti u produžetku, pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca, a drugi bod Medvjedima donio je Mark Katic.

Komentari 2

FU
FULL
23:14 29.10.2014.

Odlična utakmica koja se samo mogla poželjeti sa svim pozitivnim stvarima što ide uz ovaj šport. Ova dva boda su stvarno natopljena znojem i trudom do maksimuma jer u dva dana za redom odigrati dvije jake KHL utakmice nije mala stvar. Znao sam da poslije Sibira neće biti velike dinamike igre (večeras nam je Leino trebao kao "Zlatarevo zlato") ali je zbog toga bilo pogođenih vratnica, Brustovog neizostavnog showa i fantastičnih obrana, pregleda golova kod raspucavanja; svega onog što se malo kad doživi u svakoj drugoj utakmici gdje ide sve ustaljenim ritmom. Zbog svega tog "neprirodnog" što se dogodilo večeras ovo je za mene najbolja KHL utakmica do sad viđena u Zagrebu; ne trebaju uvijek visoke pobjede za ocjenu odličan, treba puno više za tu ocjenu-upornost i izdržljivost pa makar ne išlo sve kako bi smo mi željeli . Čestitka treneru što je i drugu utakmicu ( u kratkom razmaku) dobio s igračem više na ledu u završnici a to jedan vrlo bitan faktor za nastavak natjecanja. Još smo "mršavi" s bodovima ali s ovakvim pristupom nećemo još dugo biti. Odmor i za dva dana još jedna dobra utakmica protiv naših "susjeda s učlanjenjem" od prošle godine iz dalekog Vladivostoka, vrijeme i protivnik točno po mjeri. Sretno dalje!

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:32 30.10.2014.

Cini mi se da ste vi gledali neku drugu tekmu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.