Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U BIRMINGHAM

McLeish: Eduardova ozljeda treba ostati u prošlosti

Eduardo da Silva
AFP
26.03.2010.
u 12:53

Menadžer Birminghamovih nogometaša Alex McLeish inzistira da na subotnjoj utakmici između Birminghama i Arsenala na St. Andrewsu ne treba zazivati "duhove prošlosti".

Odnosi se to naravno na ozljedu hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve iz veljače 2008. godine, kada mu je branič Birminghama Martin Taylor brutalnim startom slomio lijevu nogu na dva mjesta i udaljio ga od travnjaka sljedećih godinu dana.

Danas Taylor više ne "stanuje" u klubu sa St. Andrewsa (prešao je u redove Watforda u siječnju), ali bolna uspomena za hrvatskog napadača ostaje.

- Vrijeme je prošlo i svi smo nakon toga krenuli dalje. Čak ne želim niti razgovarati na tu temu. Eduardo se vratio i ponovo igra i to je sjajno. Ali mislim da nije potrebno više komentirati ono što je u prošlosti. Dogodilo se to prije dvije godine. Vrijeme prolazi i otresao sam sve to s ramena poput prhuti. Sve što me sada zanima je nadolazeća utakmica s Arsenalom - rekao je McLeish.

Utakmica u kojoj je Eduardo pretrpio kobnu ozljedu prije dvije godine mogla je ugroziti nastavak njegove karijere, a završila je podjelom bodova 2-2.

U nadolazećoj utakmici koja se igra u sklopu 32. kola Premiershipa "topnici" traže pobjedu kako bi ostali u "mrtvoj" utrci za naslov prvaka s Manchester Unitedom i Chelseajem.

Vrlo je izgledno da će Eduardo u subotu istrčati na travnjak i to u prvih 11 budući da Danac Nicklas Bendtner, u posljednje vrijeme prva napadačka opcija menadžera Arsenea Wengera, nije zaliječio ozljedu gležnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije