Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOHN OPET 'UDARA'

McEnroe: Možda bi bilo bolje da se parovi ukinu

John McEnroe
PA/Pixsell
10.12.2013.
u 20:01

- Danas igra parova služi za igrače koji nemaju brzinu za 'singl'. Ne želim nikoga podcijeniti, ali možda bi bilo bolje da nema parove više - rekao je McEnroe.

John McEnroe bio je vrlo osebujan tenisač, a osim što je bio broj jedan u 'singlu', istu stvar napravio je u parovima. Amerikanac često zna kritizirati današnje tenisače, a sada su mu se na udaru našli igrači parova.

- Zašto se danas igraju parovi? Svi znaju koliko sam i kako ja igrao parove, koliko volim igrati parove, a kada danas pogledam na što to liči, onda se upitam što je to. Kao da ne prepoznajem tu igru - rekao je McEnroe, a onda zaključio:

- Danas igra parova služi za igrače koji nemaju brzinu za 'singl'. Ne želim nikoga podcijeniti, ali možda bi bilo bolje da nema parove više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije