Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO ISKRENO

Mbappe će se zacrveniti kad čuje što o njegovoj "izdaji" misli Modrić: Evo što je rekao

Champions League - Round of 16 First Leg - Paris St Germain v Real Madrid
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/3
25.05.2022.
u 09:08

- Imamo finale Lige prvaka, što je najvažnije od svega. Real će i dalje biti u vrhu, iznad svakog igrača, bilo čega i nema potrebe uvijek iznova ponavljati. Imamo jako dobru momčad, puno igrača koji mogu napredovati.

Luka Modrić i njegovi suigrači spremaju se za veliko finale Lige prvaka protiv Liverpoola (subota, 21 sat) pa je tim povodom kapetan vatrenih za Radio Marcu otkrio podosta zanimljivosti o tom velikom događaju, ali i zaokretu s transferom Kyliana Mbappea.

- Nismo iznenađeni jer ništa o tome nismo znali. Nisam ništa očekivao. Puno se pričalo o tome, godinu dana, ali nismo znali hoće li se to dogoditi ili ne. Zato moramo zatvoriti to pitanje i ne pričati više o njemu - izjavio je Modrić i nastavio:

- Imamo finale Lige prvaka, što je najvažnije od svega. Real će i dalje biti u vrhu, iznad svakog igrača, bilo čega i nema potrebe uvijek iznova ponavljati. Imamo jako dobru momčad, puno igrača koji mogu napredovati, koji su imali sjajnu sezonu i možda cijene ono što imamo ovdje. Igrače od kojih će netko možda postati velika zvijezda u budućnosti.

Soccer Football - Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 4, 2022 Real Madrid's Luka Modric, Karim Benzema and teammates celebrate after the match REUTERS/Isabel Infantes Photo: Isabel Infantes/REUTERS
Foto: Isabel Infantes/REUTERS

Ipak, voditelj nije odustajao, zanimalo ga je tko bi mogao biti "madridski Mbappe".

- Mogao bi biti Vinícius, mogao bi biti Rodrygo. Imamo Camavingu i Valverdea koji su mladi i koji su se jako, jako dobro snašli ove sezone. I ne samo ove, nego i prije. Osvojili smo Superkup i prvenstvo na dobar način, zato moramo cijeniti ono što je ova momčad napravila i mislim da može nastaviti rasti - kazao je kapetan vatrenih pa progovorio i o svom novom ugovoru:

- Klub i ja razgovaramo, imamo dobar odnos. Hoću li napraviti što je Mbappé? Neću. Neću sigurno. Ali neka to napravi klub meni. Šalim se. Imamo puno povjerenja, slažemo i dogodit će se ono što se mora dogoditi. Sad je finale i to je najvažnije. Ne želim razmišljati ni o čemu drugom.

>>> Ovakvu utakmicu odigralo je malo igrača u povijesti

Komentara 1

PO
pocrn
08:27 27.05.2022.

sto mali goblin ima za kazati !?, .....i sam je izdao klub koji ga je “probio” u europu !, a o mamicorkaskoj krađi hrvatskih milijuna gdje je i mali goblin osobno učestvovao da i ne pričamo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije