Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške kritike

Mazzarri okrivio Kovačića: Imali smo igrača manje

Mateo Kovačić
Reuters (Ilustracija)
03.02.2014.
u 09:48

- Očekivao sam puno više od Matea Kovačića. Stavio sam ga u idealnom trenutku u momčad, igrao je na pravoj poziciji i očekivao sam da će biti sjajan

Juventus je jučer slavio sa 3:1 protiv Intera u derbiju 22. kola talijanske lige, a traner gostiju Walter Mazzarri za poraz je okrivio Matea Kovačića. Hrvatski reprezentativac igrao je od prve minute, ali nije imao svoj dan pa je iz igre izašao u 66. minuti, pri vodstvu Juventusa 3:0.

- Očekivao sam puno više od Matea Kovačića. Stavio sam ga u idealnom trenutku u momčad, igrao je na pravoj poziciji i očekivao sam da će biti sjajan. No, trebao je biti hrabriji i dobiti puno više duela, rekao je Walter Mazzarri.

Pirlo je odigrao sjajnu utakmicu za Juve, a Mazzarri je i za to okrivio Kovačića.

- Kada je ušao Botta, Pirlo nije više imao takvu slobodu. A i prije njegova ulaska je netko trebao biti na Pirlu, tu mislim na Kovačića, ali on se nije toliko vraćao, nije išao dovoljno i zbog toga smo imali igrača manje u veznom redu.

Juventus je vodeći, ima devet bodova više od Rome, dok se Inter nalazi na šestoj poziciji.

>>Juventus juriša prema naslovu: Dobili i Derby d'Italia

Komentara 6

Avatar Topgen
Topgen
11:32 03.02.2014.

Pa sto si ga stavio ? Ti si trener. Ti si kriv. Klinac nema nego 19 godina

MI
Mingan
12:54 03.02.2014.

To je strucnjak, momcad mu dobila 3 gola a njemu je kriv ofenzivni vezni. Sramota za njega i da se vadi na druge. Nije takticki pripremio igrace a Matea ni psiholoski za utakmicu.

DA
davos24
13:28 03.02.2014.

Pogledajte Kovačića na dvije utakmice, protiv Belgije u Zagrebu i protiv Islanda u Zagrebu, dva različita igrača, jedan ne sudjeluje u igri i radi greške iz kojih Belgijanci poentiraju, drugi razigrava čitavu momčad i kreira pogotke protiv Islanda. Mazzari bi trebao jednog trenera psihologa, nekog kao Fergusson, da ga savjetuje. U sličnim problemima je i Badelj koji se davi u HSV-u. Vezni red HSV-a je Badelj-Ilicevic-Van der Vaart a zadnjih nekoliko utakmica gube preko 2, 3 razlike bez ikakve kontrole igre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije