Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA ATLETICO

Maxi otkrio suigračima da odlazi u Liverpool

Maxi Rodriguez
Reuters
07.01.2010.
u 18:14

Zadnjih dana podigla se prilično velika "galama" oko 29-godišnjega krilnog argentinskog nogometaša Maxija Rodrigueza, koji od 2005. godine nosi dres madridskog Atletica.

No u svim tim godinama Maxi Rodriguez nikada nije imao lošiji status u madridskom klubu nego danas. Ove je sezone upisao "samo" devet nastupa u šesnaest utakmica Primere, te je sam tražio odlazak kako bi ostao u dobroj formi, ali i "na oku" argentinskom izborniku Diegu Maradoni, jer mu je primarni osobni cilj ove godine odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku.

Boca Juniors, Liverpool i Tottenham još se nadmeću za ovoga nogometaša, a ako je vjerovati samom igraču, onda je najbliže odlasku na Anfield. Tako je barem Maxi Rodriguez, navodno, obavijestio svoje, još uvijek aktualne suigrače u Atleticu.

Ranije se govorilo kako će Maxi biti na posudbi u tom engleskom klubu do kraja sezone, a po pisanju Marce Liverpool bi za njega, i za to vremensko razdoblje, platio Atleticu milijun i pol eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije