Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU Dwight Howard

MAX Vjera mi je važna, to što sam All-Star igrač pravi je Božji blagoslov

Dwight Howard
Reuters
20.04.2011.
u 19:38

- Sjećam se Marija Kasuna, kako da ne. Žao mi je što nije ostao u NBA ligi jer je sjajan centar. Mario, vrati se na Floridu! - kaže Howard.

Sportski tjednik Max donosi zanimljiv intervju s Orlandovim centrom Dwightom Howardom. Koji je toliko snažan da je već njegov stisak ruke, svjedoči kondicijski trener Orlanda Joe Rogowski, poput ugriza pitbulla.

Kako je Howard godinama stalni sudionik All-Star utakmice, imali smo priliku sresti ga i ove veljače, ovaj put u Los Angelesu. Bio je okružen medijskim mnoštvom jer je iznimno popularan, ne samo zbog svoje impresivne pojavnosti na terenu već i zbog kandidature za najboljeg igrača sezone. Pričao nam je kako u momčadi voli imati internacionalce, da je tako puno zabavnije u svlačionici.

– Volim kada se možemo šaliti na račun različitih jezika, drugačijih kultura. Dobro je što nam se vratio Türkoglu. Hedo je "cool".

Howard je dobročinitelj. Pitali smo ga je li još veliki vjernik?

– Naravno. Zašto bi se to promijenilo? Vjera mi puno znači. Bez nje ne bih bio ni igrač niti osoba kakva jesam. To što sam svake godine All-Star igrač Božji je blagoslov.

– Idete li u crkvu?

– Idem, kada stignem. Kada sam nedjeljom u Orlandu i ne igramo utakmicu, obvezno odem na misu.

Ipak, nije baš sve u njegovu životu u duhu riječi Božje. Ima dijete s nevjenčanom suprugom Royce Lyndsay Reed s kojom se sudio jer ga je na svom blogu optužila da je vrlo loš otac, a potom je isto učinila i na Twitteru.

Cijelu priču pročitajte u sportskom tjedniku Max!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije