Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vanja Božičković u Maxu

MAX Umag: Castingu za hostese pristupit će 500 djevojaka

max umag
Večernji.hr
01.06.2011.
u 19:15

Na otvaranju će pjevati Montserrat Caballe. Ona je globalna zvijezda, što se poklapa s našim ciljem da imamo globalno pozicionirani ATP turnir

Znate li što povezuje OI u Barceloni '92., infarktni finale Lige prvaka '99. na Nou Campu između Manchestera i Bayerna te ovogodišnji ATP turnir u Umagu? Na otvaranju pjeva Montserrat Caballé!

– Željeli smo spektakularan koncert, a ona je globalna zvijezda, što se poklapa s našim ciljem da imamo globalno pozicioniran ATP turnir. Već smo sada jedinstveni u svijetu po tome što nudimo jer u krugu od nekoliko stotina metara imamo vrhunski tenis, terene na korak do plaže, kraj stadiona održavaju se partyji, od prošle godine uveli smo i tzv. gourmet zonu s vrhunskim jelima i vinima. Bio sam na desecima turnira, nijedan nije imao takvu ponudu – pohvalio se Vanja Božičković (39), direktor turnira ATP Studena Croatia Open Umag.

– ATP je prepoznao što nudimo, ove godine gledat će nas na svim kontinentima, slika će ići u 102 zemlje, u usporedbi s lanjskih 37.

Sve je počelo prije 22 godine, kada su u finalu igrala dvojica Gorana...

– Vrijeme je za novi hrvatski finale. Zato želimo dovesti naše najbolje igrače, Ljubičić, Čilić i Dodig već su potvrdili nastupe, a ovisno o broju pozivnica, mogli bi im se priključiti Karlović, Veić, Škugor...

A za šarm se, među ostalim, brinu i hostese, koje slove za najljepše.

– One nisu samo lijepe, one su pametne, govore strane jezike jer moraju komunicirati s igračima i obavljati odgovorne poslove. Početkom lipnja je casting, zasad imamo više od 500 prijava, od Slavonije do Dubrovnika. Novac nije važan, važno je 10 dana biti u središtu zbivanja.

Cijelu priču pročitajte u sportskom tjedniku Max

Komentara 1

MA
Majur
19:36 01.06.2011.

Casting za hostese....aha,za hostese...javna kuca pravi casting za nove hmmmmm.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije