Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA ŽELI U HAJDUK
Povratak na članak

MAX Tudor: Na Poljudu danas ni Mourinho ne bi postigao rezultat

Igorova supruga Stefanija je kao Miss Dalmacije 2000. godine odustala od izbora za Miss Hrvatske zbog - namještaljki

Komentari 4

Avatar Pivica
Pivica
19:08 18.05.2011.

Hehehehe,lako je upecati misicu kad imaš milijunski račun u eurima! Zapravo ne moraš ni pecati,skaču same na udicu! Čudo jedno!?

VL
CU
cupus
23:59 18.05.2011.

ne drobi.. decko je bar markantan. bas bih volio vidjeti tvoju njusku...vjerojatno ti lici na logo

VL
CA
causio
08:44 19.05.2011.

Tudore, ti si zadnji koji možeš bilo koga kritizirati. Takvu linčinu, rompunjala i čovika koji razje.. svaku ekipu Split jos nije ima. Onaj razdor što si napravio Hrvatskoj reprezentaciji na SP u Njemačkoj je za zatvor. Svaka čast ljudima u Hajduku sto su te odje....

VL
OB
-obrisani-
09:40 19.05.2011.

Kazu jadna smo zemlja,kad ono imamo legende... Tudor legenda ,Cico legenda.... Jedino sto je istina je da Hajduku ni Mourinho nebi pomogao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.