Naslovnica Sport Strani nogomet

MAX! Niko Kranjčar ostavio Simonu i kćer!

Simona ga je vjerno pratila od 2004. godine, napustila je posao voditeljice poslovnice turističke agencije da bi ga mogla pratiti. Prije godinu dana rođena im je kći. Kranjčar je sada svemu tome okrenuo leđa, otkriva sportski tjednik Max!
11. ožujka 2012. u 11:25 29 komentara 9832 prikaza
simona kranjčar
Foto: pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Šuškanja o kraju bračne idile Nike Kranjčara (27) i njegove supruge Simone (33) započela su potkraj prošle godine. Ona se navodno požalila prijateljici da je u braku s Nikom usamljena, a on depresivan.

- Nije mu do razgovora i nema vremena za mene. Često odlazi bez objašnjenja - požalila se nesretna supruga nogometaša. Simona se početkom 2012. godine vratila u Zagreb k roditeljima. Neki su tvrdili da je u Zagrebu jer uređuje novi stan u kojem će živjeti s Nikom i jednogodišnjom kćeri Loree, no koliko je priča o uređenju zajedničkog stana nategnuta verzija za javnost potvrđuje i Nikina izjava da mu povratak u Zagreb nije ni na kraj pameti.

- Sretan sam tu gdje jesam, moram odraditi još godinu i pol u Tottenhamu i za sada nema govora o povratku u Hrvatsku – rekao je nedavno.

“Ostanite, uopće mi ne falite...”

Simona je, provjereno saznajemo, sa kćeri Loree kod svojih roditelja u Zagrebu (otac joj je poznati bivši DJ Fistra). Praktički ne izlazi, slomljena je i još u šoku kako joj se život odjednom okrenuo naopačke. Teško proživljava odvojenost, a pogotovu pati zbog male Loree koja ne shvaća zbog čega više nisu zajedno s tatom. Iako Niko u svim javnim istupima ističe kako je ona njegovo najveće blago i da se ništa ne može usporediti s njezinom osmijehom, briga o djetetu očito mu nije najbolje sjela. Navodno je hladno rekao Simoni da se teško koncentrira na nogomet i da mu je takav život smetnja u karijeri. Pobjegla mu je i izjava u nedavnom intervjuu:

- Na prvome mjestu mi je nogomet, pa obitelj i prijatelji...

Kako mu žena i kći ne bi smetale, odselio se iz zajedničke kuće i otišao živjeti sam u stan u središtu Londona. Priča se da je Niko počeo švrljati i da je već mjesecima u vezi s mladom djevojkom, Engleskinjom.

Simona se shrvana vratila u domovinu. Dotuklo ju je kad je poručio: “Ostanite, uopće mi ne falite...” Voli ga i želi spasiti brak. Nogometaš je prije desetak dana bio u Hrvatskoj s reprezentacijom, a izvori tvrde da je kćer došao vidjeti samo dvaput po pet minuta. Niki kao da odgovara nedefinirani status u kojemu on živi odvojeno, a supruzi i djetetu daje novac na kapaljku, jer bi u slučaju razvoda izgubio dosta novca. U Tottenhamu, od ljeta 2009., zarađuje dva milijuna eura po sezoni (ugovor do ljeta 2013.), a milijunsku plaću (1,3 milijuna eura) imao je prije i u Portsmouthu u kojem je proveo tri sezone. Izvori kažu i kako je Nikina mama Elvira, koja živi na relaciji Iran (gdje joj je muž Zlatko) - London - Pariz (gdje joj živi kći s unucima) glavna u vođenju obiteljskih financija. Navodno odavno ne trpi snahu Simonu, šest godina stariju od njezina mezimca.

U društvo žena nogometaša Simona je ušla kao djevojka Tome Šokote. Niko i Simona počeli su hodati 2004. godine, kada je on imao samo 20 godina, a Simona mu je bila prva djevojka. Zaručili su se 2008. i vjenčali u crkvi sv. Ivana Krstitelja na Novoj Vesi pred 30-ak najbližih članova obitelji i prijatelja.

Uvijek bila Niki na usluzi

- U brak sam ušao kada sam osjetio da sam spreman – rekao je tada 24-godišnji nogometaš. Niko oduvijek svoju intimu čuva kao zmija noge. Nikada se nisu slikali po novinama niti pričali o privatnosti. Simona je diplomirana ekonomistica. Bila je Nikina vječna pratiteljica i potpora. Svoju karijeru podredila je njegovoj. Napustila je mjesto voditeljice podružnice velike turističke agencije da bi mogla biti uz njega. Pratila ga je i u traumatičnom prelasku u Split 2005. godine, iz Dinama u Hajduk, a Niko je uvijek isticao kako mu je Simona velika podrška. S njim je, tada još nevjenčana, otputovala i u Portsmouth 2006.

U ožujku prošle godine par je dobio kćer Loree. Zbog nje su se iz stana u Londonu preselili u kuću u predgrađu u blizinu Tottenhama. Društvo su im uglavnom pravili ostali hrvatski nogometaši i njihove partnerice.

Zajednički izlasci uključivali su kino i kazalište, a izvori bliski paru kažu da su nevolje u raju započele nakon rođenja kćeri. Niko Kranjčar nije prvi hrvatski reprezentativac koji je u Engleskoj upao u bračnu krizu. Potkraj prošle godine Ivan Klasnić (31) našao se u skandalu. Patricia Klasnić (35) podnijela je zahtjev za razvod braka navevši da je u suprugovu stanu u Manchesteru pronašla košulje, gaćice i fotografije druge žene.

Elipso

  • serđo:

    obzirom da se on nikamo nije maknuo, očito je ona ostavila njega.

  • ćaćaća:

    od supruga nogometaša samo su nogometaši gluplji:)))

  • dubrovnik2011:

    dobro se sjetio,ova mu je sefovala godinama