Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski topnik

Max! Mišić: Majka stalno plače otkako sam potpisao za Dinamo

Petar Mišić
Foto: Danijela Slipčević (privatni album)
1/3
17.12.2012.
u 19:26

– Iskreno sam zadovoljan dosadašnjom karijerom kao i nastupima u seniorskoj momčadi Cibalije

Petar Mišić prve nogometne korake napravio je u Cibaliji da bi prelaskom u kadete, uz obrazloženje da nije dovoljno kvalitetan, bio prebačen u nižerazredni NK Dilj. Igre u Dilju ubrzo su ga vratile u Cibaliju da bi početkom ove godine igrao i za juniore Dinama. U Maksimiru je ostao do lipnja.

– Bilo je odlično, ali sam ozlijedio zglob tako da sam odigrao zapravo samo nekoliko utakmica i postigao jedan pogodak. U lipnju se vraćam u Cibaliju gdje sam odmah prebačen u seniorski sastav. U međuvremenu sam skupio i desetak nastupa za mlađe reprezentacije Hrvatske – kaže Mišić koji je još pod dojmom svih događanja oko njega u posljednjih nekoliko mjeseci.

Unatoč ozljedi u Dinamu nisu zaboravili na brzonogog napadača kojem su nastupi za Cibaliju u jesenskom dijelu HNL-u očigledno ispisali novu pozivnicu za Dinamo, ali ovaj put za seniorsku momčad.

– Presretan sam. Izuzetno mi je drago zbog roditelja. Majka je presretna i stalno plače, a potpisom za Dinamo ispunio sam i očevu veliku želju, on mi je bio velika podrška u karijeri. Ispunio sam sada i pola svoga životnoga sna – skromno kaže Mišić koji će do lipnja ostati na posudbi u Cibaliji kako bi svome matičnom klubu pomogao u borbi za opstanak.

Igra na poziciji polušpice

Najavljuje da će na treninzima dati sve od sebe da opravda povjerenje čelnika Dinama i zaigra za prvu momčad prvaka Hrvatske. U Dinamu bi trebao igrati s nekim od svojih suigrača iz juniorskih dana, kao i s Alenom Halilovićem s kojim se često čuje i razgovara o svemu.

– Iskreno sam zadovoljan dosadašnjom karijerom kao i nastupima u seniorskoj momčadi Cibalije. Postigao sam jedan pogodak i odigrao nekoliko odličnih utakmica. I u reprezentaciji sam dobro odigrao. Iako nisam postigao pogodak, zabilježio sam nekoliko asistencija – navodi Mišić.

Novi igrač zagrebačkih modrih igra na poziciji lijeve polušpice, pri čemu ga posebno krasi izuzetna brzina i tehnika. Odličan je i u igri glavom, a i desna noga mu je igrački dobra. Trebao bi popraviti ukupnu trku na utakmici kao i igru u obrani.

– Dat ću sve od sebe da ostanem u Dinamu i igram za seniorsku momčad. Ako na početku ne uspijem u tome, spreman sam i na posudbu u Lokomotivu, ali samo da igram jer jedino tako mogu napredovati – ističe Mišić koji je inače rođen u Njemačkoj. Kako su mu roditelji rodom iz BiH, već postoje neke želje iz tamošnjeg nogometnog saveza gdje ga žele vidjeti kao člana U-21 reprezentacije. Mišić kaže da mu je i pored zanimanja BiH želja ipak igrati za hrvatsku reprezentaciju, ali i da za sve to ima još vremena.

Planira na Ekonomski fakultet

– Najbitnije mi je sada ostati zdrav, spremiti se kvalitetno, kao i da pomognem da se Cibalia spasi od ispadanja. Mlada smo momčad koja nema sreće, ali siguran sam da imamo potrebnu kvalitetu da ostanemo prvoligaši. Osim Hajduka nitko nas ove godine nije nadigrao, što također govori o našem potencijalu – smatra Mišić koji je inače učenik četvrtog razreda Ekonomske škole u Vinkovcima. Planira upisati i Ekonomski fakultet, a posebno zahvaljuje ravnateljici i profesorima sadašnje škole na razumijevanju za njegova česta odsustva s nastave.

Priča o prvom pojačanju Dinama u ovom prijelaznom roku Petru Mišiću objavljena je u sportskom tjedniku Max!

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Dawgydawg
20:19 17.12.2012.

bude li dobar završiti će u Lokomotivi. nemojmo pretjerivati.... mnogo zvjezdice su brže utrnule nego što su zasjale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije