Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

MAX Ivanišević: Trebao sam pet puta osvojiti Wimbledon!

Ivanišević Max
Max
23.06.2011.
u 19:02

*Ivan Rakitić: Zbogom noćnom životu, nisam seviljski "brijač" *Igor Cvitanović: Raspad braka s Marijom je moj najveći poraz

- Danas znam: da sam 1992. godine pobijedio Agassija u finalu Wimbledona, a bio sam bolji, osvojio bih zaista pet trofeja u All England Clubu. Trijumf je ovako došao na kraju, nije ni meni jasno kako. Koliko god sam o tome razmišljao sve te godine, jednostavno ne mogu objasniti što me to guralo prema pobjedi. Znam samo da sam izlazio na teren i igrao kao nikad, kao da je netko drugi vukao sve konce - govori otvoreno Goran Ivanišević u ekskluzivnom intervjuu za Max u povodu točno deset godina od trijumfa karijere.

Ovih dana, u vrijeme turnira, Goranovo osvajanje Wimbledona ponovo svi svjetski mediji uvrštavaju u najčudesnije trenutke u 125-godišnjoj povijesti najpopularnijeg svjetskog turnira. Goran je otkrio i što priprema kad ovih dana bude prvi put iskoristio pravo koje ima kao pobjednik i uđe u prostorije All England Cluba.

Ekskluzivni intervju za Max dao je i jedan od Bilićevih "fantazista" Ivan Rakitić. Pokazao je i objasnio sve svoje tetovaže na tijelu - svaku je posvetio jednom članu obitelji. Rakitić je otkrio i kako je od prve veće nogometne zarade ocu kupio - građevinsku tvrtku. Ivan otkriva kako je još prije prelaska u Basel dobio Mamićevu ponudu iz Dinama, ali i da su ga samo milimetri dijelili da se kasnije prikloni švicarskoj reprezentaciji, jer nije osjećao da ga HNS zaista želi! Također, kaže i kako se selidbom iz Njemačke u Španjolsku potpuno posvetio isključivo nogometu:

- Tijekom četiri mjeseca u Sevilli nisam nijednom otišao u noćni život, odolio sam svim čarima Andaluzije. Nikakvi kafići, klubovi, provodi, ništa...

Igor Cvitanović, najbolji strijelac u Dinamovoj povijesti, priznao je za Max kako je spas od životnih problema pronašao ponovo u Maksimiru, u radu s mladim igračima. Teško je prebolio rastavu, a sada se okrenuo trenerskoj karijeri i jednog se dana vidi na mjestu trenera prve momčadi.

Ključne riječi

Komentara 14

BO
bomba
20:15 23.06.2011.

Da sam ovo da sam ono, lako je sad naprdivati. Da sam ja 1992 bio u Minhenu danas bi me više cijenili, ovako sam se radovao sportskim uspjesima na bojišnici. Zato znam kad bi sutra pukla puška opet ja bii bio u Minhenu ne radi mene nego radi moje djece.

DH
dalibor.hren
21:32 23.06.2011.

Da nisi divljak, vjerojatno bi osvojio još koji turnir!

OB
-obrisani-
20:04 23.06.2011.

hebiga sad gorane ja sam trebao biti vrsni kirurg pa sam sad kovinotokar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije