Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možemo ga kandidirati

Max i Večernji šalju prijedlog: Kukoč u Kuću slavnih 2012.

'Chicago Bulls forward Toni Kukoc (L) drives past Phoenix Suns forward Danny Manning during the fourth quarter of the 15 December game, at the United Center in Chicago, Illinois.  The Bulls defeated t
'VINCENT LAFORET'
09.04.2011.
u 16:40

Pravila Kuće omogućuju da kandidiramo Kukoča, otkrili smo na NBA All Starsu u L.A.-u

Tonija Kukoča, jednog od najvećih hrvatskih košarkaša svih vremena, do sada još nitko nije predložio kao kandidata za košarkašku Kuću slavnih u Springfieldu.

Večernji list i sportski tjednik Max učinit će to, kad već nisu HKS ili klub koji je proslavio Split. A da je to moguće, otkrili smo na All Star Weekendu u Los Angelesu od predsjednika Johna Doleve i predsjednika Upravnog odbora Jerryja Colangela.

– Koliko znam, Kukoč će steći uvjete 2012. I ima vrlo dobre izglede jer je bio zvijezda i u Fibinoj i u NBA košarci.

– A tko ga može predložiti?

Uslijedio je iznenađujući odgovor.

– Vi osobno možete kandidirati Kukoča samo vam treba nominacijski obrazac koji ćete dobiti od nas i morate nam poslati potrebne materijale.

Stoga sasvim ozbiljno predlažemo Kukoča uime Večernjeg lista i sportskog tjednika Max.

Kukočevi suigrači u velikoj generaciji Chicago Bullsa već su osjetili tu slast – Michael Jordan 2009., Scottie Pippen 2010., Dennis Rodman 2011. Logičan slijed bio bi da u odaje besmrtnih uđe i ljevoruki genijalac iz Splita.

Kukoča kao veliku zvijezdu svjetske košarke određuje i ono što je osvojio prije tri NBA prstena (1996., 1997. i 1998.) i naslova najboljeg šestog igrača NBA lige (1996.). Kuki je bio svjetski prvak i najbolji igrač (MVP) SP-a 1990. te također najbolji igrač Eurobasketa godinu poslije. S matičnim Splitom bio je triput klupski prvak Europe.

Više o Kukočevoj kandidaturi čitajte u sportskom tjedniku Max.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije